Solarclarity, tarjolla nyt myös Suomessa

Euroopan johtava aurinkokennojen verkkojakelija ja upeat palvelut Suomessa

Solarclarity, tarjolla nyt myös Suomessa

Euroopan johtava aurinkokennojen verkkojakelija ja upeat palvelut Suomessa

Hyvä aurinkokennoasentaja

Aurinko tarjoaa meille joka päivä mittaamattoman määrän energiaa. Tämän uskomattoman energian keräämiseksi on tärkeää käyttää parhaita mahdollisia tuotteita. Hyvä uutinen on se, että Solarclarity tarjoaa kaiken tarvitsemasi minkä tahansa aurinkopaneelijärjestelmän asentamiseen: aurinkomoduulit, inventterit, akut, latausasemat ja paljon muuta. Voit tilata kaikki tuotteemme muutamalla napsautuksella, ja luotettavat kuljetuskumppanimme toimittavat tuotteet sinulle aina mahdollisimman nopeasti.

Palvelumme Suomessa

Toivotamme sinut tervetulleeksi tälle suomenkieliselle sivulle. Jos vierailet käyttäjäystävällisessä verkkokaupassamme, huomioithan, että kaikki tekstit ovat englanniksi. Voit myös valita halutessasi kieleksi ruotsin, hollannin tai ranskan. Jos tarvitset apua, ruotsalainen myyntitiimimme auttaa sinua mielellään milloin tahansa.

EMEC omvormerskopie

Tuotteemme

Tukkukauppiaana voimme tarjota kattavan tuotevalikoiman aurinkomoduuleista latausasemiin. Lähes 15 vuoden kokemuksemme ansiosta meillä on vertaansa vailla olevaa teknistä osaamista ja vahva verkosto. Tarjoamme luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa sinulle parhaat tuotteet ja - mikä tärkeintä - turvallisuutta.

Löydät tuotteemme helposti verkkokaupastamme, ja voit lukea tuotemerkeistämme tällä sivustolla.

Lisätietoja (englanti): Aurinkomoduulit - invertterit - akut - asennus - EV-lataus

Palvelumme Suomessa

Suomessa kuljetuskumppaninamme toimii HST, tiekuljetuksen asiantuntija, joka toimii Benelux-maiden, Skandinavian ja DACH-maiden (Saksa, Itävalta, Sveitsi) alueilla. HST tarjoaa korkeatasoista palvelua ympäri Suomea.

  • Asiantuntevat kuljettajat
  • Moderni ja hyvin huollettu autokanta
  • Luotettava kuljetusverkosto ympäri Eurooppaa

Lisätietoja HST: stä

Jos haluat lisätietoja kuljetusten tarkoista kustannuksista ja toimitusajoista Suomeen ja tietyille alueille, käy kuljetussivuillamme 

Magazijn samenwerken

Tule Solarclarityn asiakkaaksi

Solarclarityn asiakkuus on helppoa

  1. Pyydä asiakastiliä tässä.
  2. Saat yhden arkipäivän kuluessa kirjautumistunnuksen, jolla pääset tilillesi sivustollamme. Sen jälkeen voit tarkistaa senhetkiset hinnat, saatavuuden ja omat krediittisi.
  3. Tarvitsetko lisää krediittiä? Keskustele vaihtoehdoista tilinhallinnoijiemme kanssa.
Laptop 1
Tesla voor pand

Keitä me olemme?

Solarclarity perustettiin vuonna 2008 Amsterdamissa jalolla missiolla: tulla parhaaksi verkkojakelijaksi aurinkopaneelilaitteiden ja aurinkoenergiaosaamisen alalla. Tänä päivänä olemme enemmän kuin pelkkä tukkukauppias: tarjoamme palvelujamme Pohjois-Euroopassa ja laajennamme nopeasti tuotevalikoimaamme. Koska energiasiirtymä on todellisuutta ja koskettaa meitä kaikkia, tarjoamme myös hybridi-inverttereitä, akkuja ja älykästä energianhallintaa. Alan syvällisen tietämyksemme ja laajan kumppaniverkostomme ansiosta tarjoamme aina markkinoiden parhaita tuotteita ja optimaalisen toimitustakuun.

Projektimme alku

Olemme aina pysyneet uskollisina alkuperäiselle missiollemme: kiihdyttää energiasiirtymää kohti puhdasta ja kestävää energiansaantia. Kun aloitimme seikkailumme vuonna 2008, aurinkopaneelimarkkinat ottivat vasta ensiaskeleitaan. Meistä on tullut näiden lupaavien markkinoiden edelläkävijöitä ja suunnannäyttäjiä, ja otamme tämän kunnian tosissamme. Tänään perheyritys Solarclarity on kansainvälinen asiantuntija aurinkosähkön verkkotarjoajana Pohjois-Euroopassa. Ja olemme ylpeitä siitä. Mutta yrityksen perustajille Peter ja Irmelin Desmetille on vielä tärkeämpää näyttää lapsilleen, miten merkittävä toimija Solarclarity voi olla ilmastokriisissä.

Rectangle 32